Persondata- og cookiepolitik

Læs vores persondatapolitik eller spring videre til afsnit om cookiepolitik.

Persondatapolitik

Vilkår, betingelser og håndtering af persondata

Formålet med dette er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. 

Det er Jydsk Emblem Fabrik A/S’ intention at beskytte dine personlige oplysninger og at behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Al behandling af persondata udføres efter gældende lovgivning, og ifølge lovgivningen har du ret til at blive informeret om behandlingen af din persondata. De oplysninger du giver til os, når du køber produkter, services eller når du navigerer rundt på vores hjemmeside fra din computer, mobil eller tablet, bliver behandlet fortroligt og videregives kun, hvis det har et formål.

Når du køber produkter hos os, eller når du navigerer rundt på vores hjemmeside fra din computer, mobil eller tablet, giver du samtidig samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og idet du accepterer nuværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer disse, og du forsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår. Det er derfor vigtigt, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan, vi behandler dine oplysninger. 

Har du spørgsmål angående vores vilkår og betingelser, er du altid velkommen til at kontakte os:

Jydsk Emblem Fabrik A/S
Sofienlystvej 6-8
8340 Malling
CVR. nr.: 15 50 75 86
Tlf.nr.: +45 70 400 954
E-mail: info@jef.dk

Hvad er persondata?

Persondata er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse, dynamiske IP-adresser, telefonnummer eller billeder.

Hvornår indsamles persondata?

Vi indsamler personoplysninger på følgende måde

  • Når du køber varer online eller navigerer rundt på vores hjemmeside.
  • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet.
  • Når du udfylder en kontaktformuler med henblik på at blive kontaktet af en sælger.
  • Når du deltager i brugerundersøgelser.

Jydsk Emblem Fabrik A/S registrerer og gemmer de oplysninger, du giver til Jydsk Emblem Fabrik A/S, når du indgår en aftale med os. Vi registrerer hermed dine oplysninger i forbindelse med det ene formål at levere en vare, når du handler på vores hjemmeside. Vi bruger ikke oplysninger til andet end det udtrykkelige formål beskrevet her og for at overholde gældende lovgivning. 

Udover de oplysninger, du selv indtaster i forbindelse med køb af produkter eller services, tilmelding til nyhedsbrevet, udfyldning af en kontaktformular eller når du deltager i en undersøgelse, eller konkurrence, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som gemmes på din computer, smartphone eller anden enhed du bruger. De registreres første gang, du besøger vores hjemmeside, hvis du altså godkender det, og relaterer til din navigation på vores hjemmeside. Læs mere i vores cookiepolitik her.

Vi bruger videoovervågning i vores butik med henblik på at forebygge indbrug og tyveri, sikre tryghed for vores medarbejdere og for at sikre bevismateriale til politiets efterforskning i tilfælde af kriminalitet. Videooptagelserne opbevares i sikre miljøer, og kun udvalgte medarbejdere har adgang til disse.

Hvordan anvendes persondata?

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse hos os bedre.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

  • Behandling af dit køb og levering af dine varer
  • Forbedring af vores produkter og services
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til os
  • Opfyldes af lovkrav
  • Statistisk analyse

Persondata til tredjepart

Korrekt håndtering af dine personoplysning er vigtig for os og vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde viderebringe oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke, eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion og for at sikre overholdelse af gældende dansk lovgivning.

Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte partnere for at kunne levere vores service til dig. Det kan f.eks. være videregivelse af dine informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret med status på en ordre.

Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end beskrevet i denne persondatapolitik.

Det er Jydsk Emblem Fabrik A/S’ ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt. Vi stiller derfor høje krav til vores partnere, når dine personlysninger bliver brugt uden for Jydsk Emblem Fabrik A/S. Vi garanterer derfor, at dine personoplysninger er beskyttet.

Opbevaring af persondata

Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S opbevarer vi dine personoplysninger, så længe du bruger vores services. Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler. 

Vi er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi benytter tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre mod uautoriseret adgang og anvendelse, ødelæggelse, ændringer eller offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation. For at sikre tryghed og beskyttelse for dig, er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til persondata. 

For at sikre dine oplysninger bedst muligt, har vi vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder både instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, samt mod autoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem. Vi har udarbejdet interne procedurer og regler, som alle medarbejdere hos Jydsk Emblem Fabrik A/S skal følge i forbindelse med håndtering af persondata.

Vi tager alle forholdsregler for at sikre, at vores hjemmeside ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Vi kan aldrig garantere en fuldkommen sikkerhed ved dataoverførelser, hvilket betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi garanterer derfor ikke, at vores hjemmeside er fri for virus og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af dette. Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, logger ud af dine konti, installerer antivirus software og løbende opdaterer software.

Sletning af persondata 

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Dine rettigheder

Som kunde hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen. Du kan kontakte os nedenfor og meddele os om dine ændringer. 

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os. 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Kontakt os

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os via e-mailen info@jef.dk eller ved at skrive til os på følgende adresse

Jydsk Emblem Fabrik A/S
Sofienlystvej 6-8
8340 Malling

Opdateret d. 22-05-2018

Hvad er en cookie?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som automatisk gemmes på din computer, smartphone eller andre enheder du bruger. Cookies gemmes første gang, du besøger en hjemmeside, og du kan derfor genkendes næste gang, du besøger hjemmesiden. Cookies bruges således til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, huske dine sprogindstillinger og andre præferencer. Man kan på en mere forståelig måde kalde cookies for ”digitale fodspor”. De efterlader information om din enheds færden på internettet, således at websitet kan anvende dine data til at forbedre dine oplevelser på internettet.

Cookies identificerer ikke dig som bruger, men identificerer kun din enhed. Cookies udgør ikke en trussel mod din enhed og får ikke adgang til dine programmer, apps eller personlige informationer på din enhed.

I tilfælde, hvor Jydsk Emblem Fabrik A/S gemmer personfølsomme oplysninger, gør vi tydeligt opmærksom på dette. Læs mere om vores persondata politik her

Hvordan bruges cookies?

Cookies er meget vigtige for os, idet de gør vores online-tjenester lettere at bruge, gør det muligt for os at følge med i hvordan, vores hjemmeside bruges og dermed gør det muligt for os at yde den bedste service til dig, der bruger vores website.

Vi anvender de informationer, vi indsamler via cookies til:

  • at udarbejde statistikker om vores brugeres adfærd og anvendelse af jef.dk. Vi måler trafikken på jef.dk, herunder antallet af besøg, hvilke domæner du kommer fra, hvilke sider du interesserer dig for, hvor lang tid du bruger på de enkelte sider og det overordnet geografiske område du kommer fra. 
  • at forbedre funktionaliteter, så vores kunders oplevelse på jef.dk bliver bedre og gøre det nemmere, at finde det du søger, herunder tilpasning og målretning af indhold, så indholdet på jef.dk stemmer overens med vores brugeres interesser og ønsker.

Hvilken slags cookies anvender vi?

Vi anvender cookies med to typer egenskaber:

  • Sessionscookies, som slettes øjeblikkeligt, når du forlader hjemmesiden. 
  • Persistent cookies, som bliver lagret på din enhed med et på forhånd fastsat udløbstidspunkt.

Vi benytter følgende former for cookies:

  • Funktionelle cookies. Denne type cookie bruges til at genkende dig, når du kommer tilbage til vores hjemmeside. Det gør det muligt for os, at gøre din oplevelse på jef.dk mere personlig.  
  • Analytiske cookies. Denne type cookie bruges til at genkende og tælle antallet af besøgende på vores hjemmeside, samt se, hvordan besøgende bevæger sig på siderne, f.eks. hvilke sider der bruges længst tid på etc. Denne information hjælper os med at forbedre måden, hvorpå vores hjemmeside skal opbygges og til at se om der er sider, der kan optimeres.  
  • Målrettede cookies. Denne type cookies kan også kaldes for marketing cookies, da de bruges til at registrere dit besøg på jef.dk, hvilke sider du har besøgt og de links, der bliver klikket på. Informationen bruges til at gøre vores hjemmeside og vores markedsføring mere relevant. Vi kan dele informationen med tredjepart med dette formål, da disse cookies gør det muligt at dele og sende information til andre hjemmesider, f.eks. Google Analytics.

Tredjepartcookies

Tredjepartcookies er den form for cookie, som kan målrette reklamer og markedsføring til dig ud fra din færden på jef.dk. Forskellen på disse former for cookies og andre cookies, er at det er en cookie, som sættes på din enhed fra et andet websted, end det du besøger. 

Tredjepartcookies kan f.eks. være sat af webanalyseprogrammer som Google Analytics. Her bruger Google informationerne til at evaluere dit brug af JEF A/S hjemmeside og de hjemmesider du ellers besøger. Du kan altid læse mere om Google Analytics på deres hjemmeside Google Analytics. 

Hvilke informationer indsamler Jydsk Emblem Fabrik A/S?

Når du besøger jef.dk, samler systemet automatisk følgende informationer: Din IP-adresse, tidszone-indstillinger, styresystem og platform, informationer om hvilken hjemmeside du kom fra, land, anvendte søgeord, de produkter du har set på eller søgt efter, download fejl, længden af besøget på siderne, når der interageres med hjemmesiden (som f.eks. klikker og scroller med musen).

Liste over cookies, der sættes af denne webshop

CookieTypeVarighedBeskrivelse
Nødvendige
PHPSESSIDsessionsessionDenne cookie sættes af den PHP-applikation, som denne webshop er bygget på. Cookien bruges til at gemme og identificere en brugers unikke session-ID med det formål at administrere brugersession på webstedet. Cookien er en session-cookie og slettes, når alle browservinduerne er lukket.
cookielawinfo-checkbox-analyticspersistent1 yearDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent-plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Analytiske".
cookielawinfo-checkbox-performancepersistent1 yearDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent-plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Ydeevne"
cookielawinfo-checkbox-funktionellepersistent1 yearDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent-plugin. Cookien bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Funktionelle cookies".
cookielawinfo-checkbox-necessaryPersistent11 monthsDenne cookie bliver sat af GDPR Cookie Consent-plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Nødvendige".
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryPersistent11 monthsDenne cookie er indstillet af GDPR Cookie Consent-plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien "Markedsføring".
viewed_cookie_policyPersistent11 monthsCookien er sat af GDPR Cookie Consent-plugin og bruges til at gemme info om hvor vidt brugeren har accepteret brugen af ​​cookies eller ej. Der gemmer ingen personlige data.
Analytiske
tk_orpersistent, third party5 yearsDenne cookie er sat af JetPack-plugin på websteder, der bruger WooCommerce. Dette er en henvisning cookie, der bruges til at analysere henvisningsadfærd for Jetpack.
tk_r3dpersistent, third party3 daysDenne cookie installeres af JetPack. Bruges til de interne målinger for brugeraktiviteter til at forbedre brugeroplevelsen.
tk_lrpersistent, third party1 yearDenne cookie er sat af JetPack-plugin på websteder, der bruger WooCommerce. Dette er en henvisning cookie, der bruges til at analysere henvisningsadfærd for Jetpack.
_gapersistent, third party2 yearsDenne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at beregne besøgende, session, kampagnedata og holde styr på webstedsanvendelsen til webstedets analyserapport. Cookies lagrer information anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer til at identificere unikke besøgende.
_gidpersistent, third party1 dayDenne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at gemme oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted og hjælper med at oprette en analyserapport om, hvordan wbsite har det. De indsamlede data inklusive antallet af besøgende, kilden, hvor de er kommet fra, og siderne blev vist i en anonym form.
tk_aipersistent, third party5 yearsSamler information til WordPress af sig selv, førstepartsanalyseværktøj om, hvordan WP-tjenester bruges. En samling af interne metrics for brugeraktivitet, der bruges til at forbedre brugeroplevelsen.
tk_qspersistent, third party30 minutesIndsamler oplysninger til WordPress af sig selv, førstepartsanalyseværktøj om, hvordan WP-tjenester bruges. En samling af interne metrics for brugeraktivitet, der bruges til at forbedre brugeroplevelsen.
Funktionelle
test_cookiepersistent11 months
Ydeevne
_gatpersistent, third party1 minuteDenne cookie er installeret af Google Universal Analytics for at sænke hyppigheden på data-forespørgsler med henblik på at begrænse indsamlingen af ​​data på websteder med høj trafik.

Hvis du ikke ønsker at efterlade dig et ”fodspor” 

Du kan til enhver tid slette eller blokere for cookies. Du gør dette via indstillingerne i din webbrowser. Vær opmærksom på, at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies og vi anbefaler derfor, at du ikke sletter eller blokerer for cookies.

Du kan også fravælge cookies via din browser. Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies, men de fleste browsere anvender genvejsfunktionen CTRL + SHIFT + DELETE samtidig, hvis du bruger PC. Du kan også følge vejledningen fra webbrowser producenterne nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger *. 

Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox

* Bemærk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenterne.
– Jydsk Emblem Fabrik A/S er derfor ikke ansvarlig for om de er korrekte. 

Du kan også finde en guide der viser, hvordan du sletter cookies, ved at klikke her.

En tredje mulighed er hos EDAA, European Interactive Digital Advertising Alliance (EDAA), som stiller en service til rådighed, hvor du kan få overblik over hvilke aktører, der samler info vha. cookies når du færdes online.
Her har du også mulighed for at vælge og fravælge indsamling. Læs mere  her.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysning

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Jydsk Emblem Fabrik A/S 
Sofienlystvej 6-8
8340 Malling
Tlf. nr.: 70 400 965

Ændringer

Jydsk Emblem Fabrik A/S forbeholder sig retten til at ændre og opdatere denne politik. I tilfælde af markante ændringer, giver vi besked i form af en meddelelse på jef.dk.