Persondatapolitik

Vilkår, betingelser og håndtering af persondata

Formålet med dette er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger. 

Det er Jydsk Emblem Fabrik A/S’ intention at beskytte dine personlige oplysninger og at behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Al behandling af persondata udføres efter gældende lovgivning, og ifølge lovgivningen har du ret til at blive informeret om behandlingen af din persondata. De oplysninger du giver til os, når du køber produkter, services eller når du navigerer rundt på vores hjemmeside fra din computer, mobil eller tablet, bliver behandlet fortroligt og videregives kun, hvis det har et formål.

Når du køber produkter hos os, eller når du navigerer rundt på vores hjemmeside fra din computer, mobil eller tablet, giver du samtidig samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og idet du accepterer nuværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer disse, og du forsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår. Det er derfor vigtigt, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan, vi behandler dine oplysninger. 

Har du spørgsmål angående vores vilkår og betingelser, er du altid velkommen til at kontakte os:

Jydsk Emblem Fabrik A/S
Sofienlystvej 6-8
8340 Malling
CVR. nr.: 15 50 75 86
Tlf.nr.: +45 70 400 954
E-mail: info@jef.dk

Hvad er persondata?
Persondata er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse, dynamiske IP-adresser, telefonnummer eller billeder.

Hvornår indsamles persondata?
Vi indsamler personoplysninger på følgende måde

  • Når du køber varer online eller navigerer rundt på vores hjemmeside.
  • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet.
  • Når du udfylder en kontaktformuler med henblik på at blive kontaktet af en sælger.
  • Når du deltager i brugerundersøgelser.

Jydsk Emblem Fabrik A/S registrerer og gemmer de oplysninger, du giver til Jydsk Emblem Fabrik A/S, når du indgår en aftale med os. Vi registrerer hermed dine oplysninger i forbindelse med det ene formål at levere en vare, når du handler på vores hjemmeside. Vi bruger ikke oplysninger til andet end det udtrykkelige formål beskrevet her og for at overholde gældende lovgivning. 

Udover de oplysninger, du selv indtaster i forbindelse med køb af produkter eller services, tilmelding til nyhedsbrevet, udfyldning af en kontaktformular eller når du deltager i en undersøgelse, eller konkurrence, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som gemmes på din computer, smartphone eller anden enhed du bruger. De registreres første gang, du besøger vores hjemmeside, hvis du altså godkender det, og relaterer til din navigation på vores hjemmeside. Læs mere i vores cookiepolitik her.

Vi bruger videoovervågning i vores butik med henblik på at forebygge indbrug og tyveri, sikre tryghed for vores medarbejdere og for at sikre bevismateriale til politiets efterforskning i tilfælde af kriminalitet. Videooptagelserne opbevares i sikre miljøer, og kun udvalgte medarbejdere har adgang til disse.

Hvordan anvendes persondata?
Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse hos os bedre.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

  • Behandling af dit køb og levering af dine varer
  • Forbedring af vores produkter og services
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til os
  • Opfyldes af lovkrav
  • Statistisk analyse

Persondata til tredjepart
Korrekt håndtering af dine personoplysning er vigtig for os og vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde viderebringe oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke, eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion og for at sikre overholdelse af gældende dansk lovgivning.

Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte partnere for at kunne levere vores service til dig. Det kan f.eks. være videregivelse af dine informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret med status på en ordre.

Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end beskrevet i denne Persondatapolitik.

Det er Jydsk Emblem Fabrik A/S’ ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt. Vi stiller derfor høje krav til vores partnere, når dine personlysninger bliver brugt uden for Jydsk Emblem Fabrik A/S. Vi garanterer derfor, at dine personoplysninger er beskyttet.

Opbevaring af persondata
Hos Jydsk Emblem Fabrik A/S opbevarer vi dine personoplysninger, så længe du bruger vores services. Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler. 

Vi er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi benytter tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre mod uautoriseret adgang og anvendelse, ødelæggelse, ændringer eller offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation. For at sikre tryghed og beskyttelse for dig, er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til persondata. 

For at sikre dine oplysninger bedst muligt, har vi vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder både instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, samt mod autoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem. Vi har udarbejdet interne procedurer og regler, som alle medarbejdere hos Jydsk Emblem Fabrik A/S skal følge i forbindelse med håndtering af persondata.

Vi tager alle forholdsregler for at sikre, at vores hjemmeside ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Vi kan aldrig garantere en fuldkommen sikkerhed ved dataoverførelser, hvilket betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi garanterer derfor ikke, at vores hjemmeside er fri for virus og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af dette. Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, logger ud af dine konti, installerer antivirus software og løbende opdaterer software.

Sletning af persondata 
Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Dine rettigheder
Som kunde hos Jydsk Emblem Fabrik A/S kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen. Du kan kontakte os nedenfor og meddele os om dine ændringer. 

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os. 

Cookies
Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som gemmes på din computer, smartphone eller anden enhed du bruger. Cookies sættes første gange, du besøger en hjemmeside og kan genkendes næste gang du besøger hjemmesiden. De bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer. Du kan læse mere om hvilke cookies vi anvender, hvorfor disse bruges, og hvordan du sletter dem ved at læse vores cookiepolitik her

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Kontakt os
Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os via e-mailen info@jef.dk eller ved at skrive til os på følgende adresse

Jydsk Emblem Fabrik A/S
Sofienlystvej 6-8
8340 Malling

Opdateret d. 22-05-2018